

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Как можех да знам, че се приготвя толкова лесно и бързо
Забравете баклавата, този сладкиш е в пъти по-вкусен
Разбърквате продуктите, мятате ги на тигана и готово!
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Една тава свършва буквално за ден
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Не чакайте специален повод, можете да правите тази торта всеки ден
Прекрасно допълнение към празничната ви трапеза
Въпреки че е израснала в Турция, Елис не забравя българските си корени